- Διαφήμιση -

Αυτές είναι οι αποστολές Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Οι επιλογές των Δώνη και Μαρτίνς για το ματς του ΟΑΚΑ

Το δεύ­τε­ρο «αιώ­νιο» ντέρ­μπι της σεζόν είναι έτοι­μο να υπο­δε­χθεί σήμε­ρα το από­γευ­μα (19:00) το ΟΑΚΑ, με τον Πανα­θη­ναϊ­κό να φιλο­ξε­νεί τον Ολυ­μπια­κό, στο πλαί­σιο της 25ης αγω­νι­στι­κής της Super League. Οι Γιώρ­γος Δώνης και Πέδρο Μαρ­τίνς ανα­κοί­νω­σαν τις απο­στο­λές των ομά­δων τους, οι οποί­ες θα παρα­τα­χθούν στον αγω­νι­στι­κό χώρο με στό­χο τη νίκη.

Ο Έλλη­νας τεχνι­κός πήρε στην «πρά­σι­νη» απο­στο­λή 18 ποδο­σφαι­ρι­στές. Σε σχέ­ση με αυτήν κόντρα στην ΑΕΚ απου­σιά­ζουν οι Μαυ­ρο­μά­της, Παντε­λά­κης, Αρμε­νά­κας, Εμμα­νου­η­λί­δης και Βέρ­γος, ενώ αντί­θε­τα επι­στρέ­φει σε αυτή ο Μπουζούκης.

Ανα­λυ­τι­κά η απο­στο­λή του Πανα­θη­ναϊ­κού: Διού­δης, Κότσα­ρης, Γιό­χαν­σον, Ινσούα, Κολο­βέ­τσιος, Οικο­νό­μου, Χατζη­θε­ο­δω­ρί­δης, Πούγ­γου­ρας, Κου­λι­μπα­λί, Άλτμαν, Δώνης, Χατζη­γιο­βά­νης, Μπου­ζού­κης, Κουρ­μπέ­λης, Τζαν­δά­ρης, Κάτσε, Μακέ­ντα και Καμπετσής.

Στον αντί­πο­δα, ο Πορ­το­γά­λος τεχνι­κός των Πει­ραιω­τών απο­φά­σι­σε να ανα­κοι­νώ­σει απο­στο­λή με 23 παί­κτες, με τον Νάτ­χο να βρί­σκε­ται μέσα σε αυτήν, όπως και ο Χασάν, ο οποί­ος ξεπέ­ρα­σε τις ενο­χλή­σεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Ανα­λυ­τι­κά η απο­στο­λή του Ολυ­μπια­κού: Χου­τε­σιώ­της, Λοντί­γκιν, Σα, Ελαμπ­ντε­λα­ουί, Μεριά, Τσι­μί­κας, Κού­τρης, Μιρά­ντα, Βού­κο­βιτς, Παπα­δό­που­λος, Σισέ, Καμα­ρά, Μπου­χα­λά­κης, Νάτ­χο, Φορ­τού­νης, Ανδρού­τσος, Γκι­γιέρ­με, Μασού­ρας, Ντί­ας, Ποντέν­σε, Γκε­ρέ­ρο, Χασάν και Σολδάνο.

 

Πηγή www.newsbeast.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων