- Διαφήμιση -

Σοκ για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Πέθανε ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Εφυγε από τη ζωή ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και στενός φίλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Βασίλης Λάσκαρης.

Ο Βασί­λης Λάσκα­ρης, έφυ­γε από τη ζωή ξαφ­νι­κά το μεση­μέ­ρι της Κυρια­κής 3 Μαρ­τί­ου, βυθί­ζο­ντας σε πέν­θος τον παρου­σια­στή και τους συνερ­γά­τες του, όπως ανα­φέ­ρει το ogdoo.gr.

Εργα­ζό­ταν για την εκπο­μπή μαζί με τη σύζυ­γό του, Βίκυ Λάσκα­ρη και τον γιο τους Γιάν­νη από την πρώ­τη μέρα που η εκπο­μπή βγή­κε στον αέρα της ΝΕΤ, τον Οκτώ­βριο του 2004.

Η κηδεία του Βασί­λη Λάσκα­ρη θα γίνει την Τετάρ­τη 6 Μαρ­τί­ου στις 15:00, από το Α’ Νεκροταφείο.

Τη δυσά­ρε­στη είδη­ση έκα­νε γνω­στή, η ηθο­ποιός Χρι­στί­να Αλε­ξα­νιάν, μέσω του προ­σω­πι­κού της λογα­ρια­σμού στο Instagram.

«Έφυ­γες και πηγές μακριά.. Βασί­λη μου αγα­πη­μέ­νε! Μόνο χαρές θα θυμά­μαι από σένα. Γεν­ναιό­δω­ρος, πλη­θω­ρι­κός και λεβέ­ντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλε­γα. Η αρχο­ντιά σου, το ζεϊ­μπέ­κι­κο σου, το γέλιο σου, το χιού­μορ σου, η αγά­πη για το κορι­τσά­κι σου-αχ Βικού­λα μου-όλα αυτά τα κλει­δώ­νω στην καρ­διά μου. Ήσουν παρά­δειγ­μα ανθρώ­που! Στην υγεία μας λέγα­με και τσου­γκρί­ζα­με. Τώρα στην μνή­μη σου θα πιού­με και την λεβε­ντιά σου θα θυμό­μα­στε. Σεμνός και ταπει­νός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικού­λα μου, η κοι­νή μοί­ρα του θανά­του είναι η μόνη παρη­γο­ριά. Καλή αντά­μω­ση λοι­πόν..», έγρα­ψε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή www.iefimerida.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων