- Διαφήμιση -

Καιρός: Επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ!

Και νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου από την ΕΜΥ

Ο και­ρός μέχρι τη Δευ­τέ­ρα – Ισχυ­ρές βρο­χές και καται­γί­δες σε Πελο­πόν­νη­σο, Ιόνιο, Αττι­κή, Κυκλά­δες φέρ­νει ο Κυκλώ­νας Ζορ­μπάς – Μέχρι τα 10 μπο­φόρ θα φτά­σουν οι άνε­μοι – Εξα­σθέ­νη­ση από το από­γευ­μα – Σε ποιες περιο­χές θα είναι πολύ δύσκο­λη η νύχτα – Σε ισχύ το απα­γο­ρευ­τι­κό απόπλου

Ο κυκλώ­νας «Ζορ­μπάς» είναι εδώ και θα μας ταλαι­πω­ρή­σει πολύ μέχρι να… φύγει προς την Τουρ­κία. Το μεση­μέ­ρι του Σαβ­βά­του (29.09.2018) η ΕΜΥ εξέ­δω­σε νέο, επι­και­ρο­ποι­η­μέ­νο, έκτα­κτο δελ­τίο για το πως θα είναι ο και­ρός τις επό­με­νες μέρες και ώρες.

https://www.newsit.gr/kairos/kairos-epikairopoiimeno-ektakto-deltio-apo-tin-emy/2626355/
Πηγή: newsit.gr

Που θα χτυπήσει ο κυκλώνας «Ζορμπάς»

Τις επό­με­νες ώρες, ο «Ζορ­μπάς» πρό­κει­ται να χτυ­πή­σει το νότιο Ιόνιο, την Πελο­πόν­νη­σο, τη Στε­ρεά και την Αττι­κή, την Εύβοια, τις Κυκλά­δες. Από το από­γευ­μα, τα φαι­νό­με­να θα επε­κτα­θούν στις Σπο­ρά­δες και τη Θεσσαλία.

Στην ανα­το­λι­κή Πελο­πόν­νη­σο, την ανα­το­λι­κή Στε­ρεά και πιθα­νώς στην Αττι­κή, τα φαι­νό­με­να ανα­μέ­νε­ται να είναι ιδιαί­τε­ρα έντο­να. Από το βρά­δυ, θα επε­κτα­θούν στα νησιά του βορεί­ου και ανα­το­λι­κού Αιγαί­ου, πιθα­νώς στα Δωδεκάνησα.

Αν θέλε­τε να μοι­ρα­στεί­τε μαζί μας εντυ­πω­σια­κές εικό­νες από το πέρα­σμα του κυκλώ­να στείλ­τε τις στο info@i‑loveathens.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων