- Διαφήμιση -

Cantina Bella: Το street food μαγαζί στο Κουκάκι με μαμαδίστικο φαγητό [εικόνες]

Tρεις φίλοι και μάγειρες, η Κυριακή, η Μάρθα και ο Νεκτάριος, δημιούργησαν το δικό τους street food corner στο Κουκάκι.

Η Cantina Bella, αρχι­κά, λει­τουρ­γού­σε τις μετα­με­σο­νύ­κτιες ώρες. Όμως, πλέ­ον, ανε­βά­ζει ρολά από νωρίς και κλεί­νει το από­γευ­μα (εκτός από ένα Σάβ­βα­το βρά­δυ του μήνα, όπου διορ­γα­νώ­νο­νται θεμα­τι­κές βρα­διές αφιε­ρω­μέ­νες σε δια­φο­ρε­τι­κές κου­ζί­νες του κόσμου).

Η φιλο­σο­φία της Cantina Bella είναι απλή: street food γεύ­σεις, γρή­γο­ρες και γευ­στι­κές, αλλά όπως θα τις έφτια­χνε η μαμά σας. Υγιει­νές και θρεπτικές.

Εδώ, θα βρεί­τε όλα τα κλα­σι­κά πιά­τα του δρό­μου αλλά και διά­ση­μες έθνικ συντα­γές, από ιδιαί­τε­ρες πρώ­τες ύλες. Από τα must του κατα­λό­γου, θεω­ρού­νται τα φαλά­φελ που τυλί­γο­νται σε κουρ­δι­κές πίτες, όπως το Super Falafel, που ισορ­ρο­πεί τρα­γα­νούς ρεβυ­θο­κε­φτέ­δες με φρέ­σκα μυρω­δι­κά, λόλα, λάχα­νο κόκ­κι­νο- και άσπρο, καρό­το, αγγού­ρι, ραπα­νά­κι, μαρ­με­λά­δα ντο­μά­τας και δρο­σε­ρή sauce για­ουρ­τιού με άνι­θο, αλλά και το Mushroο­mfalafel που συν­δυά­ζει ρεβυ­θο­κε­φτέ­δες με λευ­κά μανι­τά­ρια, Portobello, μαρ­με­λά­δα ντο­μά­τας και δρο­σε­ρή σος γιαουρτιού.

Γνω­ρί­στε καλύ­τε­ρα τις γεύ­σεις της Cantina Bella και δεί­τε φωτο­γρα­φί­ες στο bovary.gr. 

 

 

Πηγή www.iefimerida.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων