- Διαφήμιση -

Ολυμπιακός: Η ώρα της Γκραν Κανάρια

Με την 11άδα της Μπάγερν θα αντιμετωπίσουν οι Ερυθρόλευκοι εκτός έδρας τους Ισπανούς στον δεύτερο… τελικό τους μέχρι τον επόμενο

Δεν πρό­λα­βε καλά καλά να χαρεί την επι­κρά­τη­σή του επί της Μπά­γερν και ο Ολυ­μπια­κός στρέ­φει και πάλι το ενδια­φέ­ρον του στην Ευρωλίγκα.

Η τελευ­ταία δια­βο­λο­βδο­μά­δα της διορ­γά­νω­σης είναι αυτή που έχει φέρ­νει τα φώτα της δημο­σιό­τη­τας επά­νω της και οι Ερυ­θρό­λευ­κοι καλού­νται να βγά­λουν εις πέρας την επό­με­νή τους απο­στο­λή. Να κατα­κτή­σουν τη νίκη επί της Γκραν Κανά­ρια στην Ισπα­νία και να φτά­σουν ένα βήμα πριν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

 Ο Ντέι­βιντ Μπλατ ταξί­δε­ψε με τους 11 που είχε μαζί του και στο παι­χνί­δι με την Μπά­γερν. Οι Σπα­νού­λης, Στρέλ­νιεκς και Αγρα­βά­νης έμει­ναν στην Αθή­να, με τον Αμε­ρι­κα­νοϊσ­ραη­λι­νό τεχνι­κό να έχει στη διά­θε­σή του και τον Αλε­ξέι Ποκου­σέφ­σκι στην αποστολή.

Η τελευ­ταία προ­πό­νη­ση του Ολυ­μπια­κού στην Ισπα­νία δεν είχε κάποιο απρό­ο­πτο με τους Ερυ­θρό­λευ­κους να είναι έτοι­μοι για την «μάχη» με την Γκραν Κανάρια.

 

Πηγή www.tanea.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων