- Διαφήμιση -

Να δώσει συνέχεια στο σερί του θέλει ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία

Φιλοξενείται από την Νταρουσάφακα για την 25η αγωνιστική της Euroleague

Πανέ­τοι­μος να συνε­χί­σει την καλή του πορεία και τις θετι­κές εμφα­νί­σεις στη Euroleague είναι ο Πανα­θη­ναϊ­κός ΟΠΑΠ, που φιλο­ξε­νεί­ται στην Τουρ­κία από την Ντα­ρου­σά­φα­κα (19:15, Novasports 2) για την 25η αγωνιστική.

Η ομά­δα του Ρικ Πιτί­νο έχει κατα­φέ­ρει να κάνει ένα μικρό σερί δύο νικών, να πάρει βαθ­μο­λο­γι­κή ανά­σα και θέλει να συνε­χί­σει με τον ίδιο ρυθ­μό, να φτά­σει σε ακό­μα μια νίκη και να εξα­ντλή­σει όλες τις πιθα­νό­τη­τες που έχει για την οκτά­δα και τις θέσεις των playoffs.

Ο προ­πο­νη­τής των «πρα­σί­νων» γνω­ρί­ζει πολύ καλά πλέ­ον τι μπο­ρεί να περι­μέ­νει από την ομά­δα του, ενώ κατά την ανα­χώ­ρη­ση για την Τουρ­κία, έκα­νε ξεχω­ρι­στή ανα­φο­ρά στους πόντους που δίνουν οι Κιλ­πά­τρικ και Λάνγ­κφορντ. Νέες απου­σί­ες δεν υπάρ­χουν και μονα­δι­κοί από­ντες είναι οι Παπ­πάς και Λοτζέσκι.

Από την πλευ­ρά της, η Ντα­ρου­σά­φα­κα έχει χάσει εδώ και και­ρό το… τρέ­νο των playoffs της Euroleague, έχει μόλις 3 νίκες στη διορ­γά­νω­ση και χωρίς κανέ­να άγχος θα βγει να κάνει το παι­χνί­δι της κόντρα στην ελλη­νι­κή ομάδα.

 

Πηγή www.newsbeast.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων