- Διαφήμιση -

Μάνταλος: «Nα αποδείξουμε ότι δεν βγήκαμε τυχαία πρωταθλητές πέρυσι»

Στο πείσμα και τον εγωισμό που βγάζει η Ένωση στάθηκε ο αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Ατρόμητου στο Κύπελλο

Ο Πέτρος Μάντα­λος, που σκό­ρα­ρε δις για την ΑΕΚ στο 3–0 επί του Ατρό­μη­του στο Κύπελ­λο, τόνι­σε πως η Ένω­ση έβγα­λε ποδο­σφαι­ρι­κό εγω­ι­σμό καθώς θέλει να απο­δεί­ξει ότι δικαί­ως κατέ­κτη­σε πέρυ­σι το πρωτάθλημα.

Ανα­λυ­τι­κά όσα είπε ο αρχη­γός της ΑΕΚ στην κάμε­ρα της Cosmote TV:

«Το σκορ του πρώ­του παι­χνι­διού το είχα­με συζη­τή­σει, ότι μπο­ρού­σε να γίνει και παγί­δα, εάν σκε­φτό­μα­σταν ότι έχου­με πλε­ο­νέ­κτη­μα. Σήμε­ρα όμως είδα­με την ομά­δα, όπως όλοι χαί­ρο­νται να την βλέ­πουν. Και οι φίλα­θλοι και οι ποδοσφαιριστές .

Πετύ­χα­με το γκολ στο πρώ­το ημί­χρο­νο και από τη στιγ­μή, που άλλα­ξε σε τετρά­δα ο αντί­πα­λος, βρή­κα­με τους χώρους και φτά­σα­με στην άνε­τη νίκη.

Όταν φτά­νεις τέλος Φλε­βά­ρη και ο μονα­δι­κός στό­χος που σου έχει απο­μεί­νει είναι το Κύπελ­λο, θες να απο­δεί­ξεις ότι δεν ήσουν τυχαία πέρυ­σι πρω­τα­θλη­τής. Βγά­ζεις εγωισμό.

Η ομά­δα σήμε­ρα έδει­ξε ότι μπο­ρεί να τρέ­ξει και στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο και να κάνει μια εμφά­νι­ση σαν τη σημερινή.

Ήταν κάτι της στιγ­μής η συνερ­γα­σία με τον Λιβά­για. Γενι­κά έχου­με καλή συνερ­γα­σία με τον Μάρκο».

 

Πηγή www.in.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων