Release Athens 2019: Disturbed, Anthrax & more: Οι ώρες για το “επικό” κλείσιμο του φεστιβάλ

Με μια εκ των κορυφαίων metal bands της τελευταίας 25ετίας, ολοκληρώνεται το πιο εντυπωσιακό line-up του Release.

To Release Athens 2019 φτά­νει στο φινά­λε του και σας καλεί όλους στην Πλα­τεία Νερού την Κυρια­κή 30/6 για να ζήσου­με μαζί το κλεί­σι­μο του πιο εντυ­πω­σια­κού και πετυ­χη­μέ­νου Line-Up έως τώρα.

Οι Disturbed, μία από τις κορυ­φαί­ες μπά­ντες των τελευ­ταί­ων 25 χρό­νων, θα είναι για πρώ­τη φορά στην Ελλά­δα! Οι Αμε­ρι­κα­νοί θα απο­δεί­ξουν για­τί συγκα­τα­λέ­γο­νται στους κορυ­φαί­ους εκπρο­σώ­πους του σύγ­χρο­νου metal με ένα show αντά­ξιο της φήμης τους.
Mαζί με τους Anthrax, τους τιτά­νες του thrash metal, θα δημιουρ­γή­σουν μία ανε­πα­νά­λη­πτη βρα­διά σκλη­ρού ήχου!

Τη σπου­δαία αυτή μέρα που θα απο­τε­λέ­σει το ιδα­νι­κό φινά­λε του φετι­νού Release Athens, θα ανοί­ξουν οι Breath after Coma για να συνε­χί­σουν οι Need και SiXforNinE.

17.00 Πόρ­τες και ταμείο.
17.30 Breath after Coma
18.30 Need
19.45 SiXforNinΕ
21.00 Anthrax
23.00 Disturbed

H προ­πώ­λη­ση συνε­χί­ζε­ται στα 42 ευρώ (online έως τις 21.30 της Κυρια­κής 30/6).
Στο ταμείο τη μέρα της συναυ­λί­ας θα κοστί­ζει 50 ευρώ.
Τηλε­φω­νι­κά στο 11876
Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr

Φυσι­κά σημεία / στα κατα­στή­μα­τα Reload, Seven Spots, Κατα­στή­μα­τα Wind, Ευρι­πί­δης, στον πολυ­χώ­ρο Yoleni’s (Σόλω­νος 9, καθη­με­ρι­νά 8:00–00:00, Σάβ­βα­το 9:00–00:00, Κυρια­κή 10:00–20:00), στο Viva Kiosk Συντάγ­μα­τος (Πλ. Συντάγ­μα­τος 4, καθη­με­ρι­νά 9:00–21:00) και στο Viva Spot Τεχνό­πο­λης (μέσα στον χώρο της Τεχνό­πο­λης, είσο­δος από οδό Περ­σε­φό­νης, Δευτ-Σαβ 11:00–19:00)

Πλη­ρο­φο­ρί­ες για πάρ­κινγκ για τους κατό­χους VIP εισι­τη­ρί­ων από εδώ.

 

Πηγή www.newsbomb.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.