- Διαφήμιση -

Φρικτό έγκλημα στον Πειραιά: 55χρονη κατακρεούργησε τον σύντροφό της στο μπαλκόνι

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος, με θύμα έναν 70χρονο, που συγκλονίζει τον Πειραιά.

Ακό­μα και οι πιο έμπει­ροι αστυ­νο­μι­κοί της ΕΛ.ΑΣ. «πάγω­σαν» όταν άνοι­ξαν τα ξημε­ρώ­μα­τα της Τετάρ­της την πόρ­τα του δια­με­ρί­σμα­τος του 70χρονου στην οδό Σαχτού­ρη στον Πειραιά.

Ο άτυ­χος ηλι­κιω­μέ­νος βρέ­θη­κε κατα­κρε­ουρ­γη­μέ­νος μέσα σε μία λίμνη αίμα­τος στο μπαλ­κό­νι του σπι­τιού του στον πρώ­το όρο­φο της πολυκατοικίας.

Η σύντρο­φος του ηλι­κιω­μέ­νου άνδρα ομο­λό­γη­σε ότι εκεί­νη τον έσφα­ξε μετά από άγριο καυ­γά το βρά­δυ της Τρί­της και συνε­λή­φθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες η γυναί­κα τού κατά­φε­ρε αλλε­πάλ­λη­λα χτυ­πή­μα­τα με το μαχαίρι.

Σοκα­ρι­στι­κό είναι το γεγο­νός πως, όπως ανα­φέ­ρει η εφη­με­ρί­δα του Πει­ραιά «Κοι­νω­νι­κή», ο ηλι­κιω­μέ­νος βρέ­θη­κε στο μπαλ­κό­νι με κατε­βα­σμέ­νο το παντε­λό­νι και το εσώ­ρου­χο, κι ένα σεντό­νι να τον σκεπάζει.

Η γυναί­κα αντι­με­τω­πί­ζει, σύμ­φω­να με τις αστυ­νο­μι­κές πηγές, ψυχο­λο­γι­κά προ­βλή­μα­τα και στο παρελ­θόν είχε νοσηλευτεί.

 

Πηγή http://www.newsbomb.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων