- Διαφήμιση -

Εγκλημα στον Πειραιά: Η Χιλιανή κυνηγούσε με μαχαίρι τον σύντροφό της, του πέταξε και γλάστρα

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί, η 55χρονη Χιλιανή, που δολοφόνησε τον 79χρονο Έλληνα σύζυγό της, μέσα στο διαμέρισμά τους, στην οδό Σαχτούρη, στον Πειραιά.

Ο 79χρονος βρέ­θη­κε νεκρός στο μπαλ­κό­νι του σπι­τιού του το μεση­μέ­ρι της Τετάρ­της. Είχε χτυ­πή­μα­τα από μαχαί­ρι και από μια γλά­στρα στο κεφά­λι. Το στό­μα του ήταν κλει­σμέ­νο με μαντα­λά­κια, προ­φα­νώς για να μην φωνά­ζει. Η 55χρονη γυναί­κα, που αντι­με­τω­πί­ζει ψυχο­λο­γι­κά προ­βλή­μα­τα, ομο­λό­γη­σε το έγκλημα.

Ο καβγάς που οδή­γη­σε στο άγριο έγκλημα

Όλα φαί­νε­ται να ξεκί­νη­σαν από έναν τσα­κω­μό που είχε το ζευ­γά­ρι το βρά­δυ της Τρί­της. Ο καβγάς συνε­χί­στη­κε και η γυναί­κα φέρε­ται να μαχαί­ρω­σε για πρώ­τη φορά τον 79χρονο στο σαλό­νι του σπιτιού.

Οι γεί­το­νες που είχαν ανη­συ­χή­σει, όταν κάποια στιγ­μή οι φωνές στα­μά­τη­σαν, θεώ­ρη­σαν πως απλά ο καβγάς του ζευ­γα­ριού έλα­βε τέλος.

Το επό­με­νο πρωί η Χιλια­νή πήγε στο Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα και δήλω­σε ότι βρή­κε τον σύντρο­φό της νεκρό. Το σκη­νι­κό που αντί­κρι­σαν οι αστυ­νο­μι­κοί όταν βρέ­θη­καν στο δια­μέ­ρι­σμα ήταν σοκα­ρι­στι­κό. Ο 79χρονος γυμνός στο μπαλ­κό­νι με το μαχαί­ρι καρ­φω­μέ­νο πάνω του και όλο το σπί­τι γεμά­το αίματα.

 

 

Πηγή http://www.iefimerida.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων