- Διαφήμιση -

Εμπρηστές έκαψαν φούρνο στο Ελληνικό Αττικής

Η αστυνομία ανέλαβε την έρευνα για την πυρκαγιά που προκλήθηκε χθες τη νύχτα σε φούρνο στη διασταύρωση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, στο Ελληνικό Αττικής.

Η αστυ­νο­μία ανέ­λα­βε την έρευ­να για την πυρ­κα­γιά που προ­κλή­θη­κε χθες τη νύχτα σε φούρ­νο στη δια­σταύ­ρω­ση της Λεω­φό­ρου Βου­λιαγ­μέ­νης με την οδό Ιασω­νί­δου, στο Ελλη­νι­κό Αττικής.

Η Πυρο­σβε­στι­κή ενη­με­ρώ­θη­κε για την πυρ­κα­γιά λίγο μετά τη 01.30 της Τρί­της και αμέ­σως στην υπη­ρε­σία σήμα­νε συναγερμός.

Ισχυρή δύναμη

Ισχυ­ρή δύνα­μη που απο­τε­λεί­το από 12 πυρο­σβέ­στες με 4 οχή­μα­τα έσπευ­σαν στο σημείο και ρίχτη­καν στη μάχη της κατάσβεσης.

Ευτυ­χώς, παρά τις εκτε­τα­μέ­νες ζημιές που προ­κλή­θη­καν, η πυρ­κα­γιά περιο­ρί­στη­κε στο ισό­γειο κατά­στη­μα που λει­τουρ­γεί ως φούρ­νος και δεν επε­κτά­θη­κε στα γύρω και τα επά­νω κτίσματα.

Ωστό­σο, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, κατά τον έλεγ­χο που ακο­λού­θη­σε την κατά­σβε­ση της πυρ­κα­γιάς βρέ­θη­καν στοι­χεία που κατα­δει­κνύ­ουν ότι αυτή ήταν απο­τέ­λε­σμα εμπρησμού.

Τα ευρήματα

Συγκε­κρι­μέ­να, εντο­πί­στη­καν δύο μπι­τό­νια που προ­φα­νώς περιεί­χαν εύφλε­κτο υλι­κό με το οποίο οι δρά­στες ή ο δρά­στης περιέ­λου­σε το κατά­στη­μα και στη συνέ­χεια έβα­λε φωτιά.

Γι’ αυτόν τον λόγο, την προ­α­νά­κρι­ση της υπό­θε­σης και την έρευ­να ανέ­λα­βε η αστυ­νο­μία, η οποία καλεί­ται να ξετυ­λί­ξει το κου­βά­ρι προ­κει­μέ­νου να εντο­πί­σει και να συλ­λά­βει του δρά­στες αλλά και να εξα­κρι­βώ­σει το κίνη­τρο της επί­θε­σής τους.

 

Πηγή www.in.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.