- Διαφήμιση -

«Ανακατώματα το Τσικνοσάββατο» στο Κουκάκι με γλέντι και καρναβάλι

Ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι-καρναβάλι θα στηθεί και φέτος με σκοπό να βγει έξω ο κόσμος, να διασκεδάσει και παράλληλα να γνωρίσει τη γειτονιά. Τα καταστήματα θα προσφέρουν μπύρα, κρασί ή τσικουδιά με 2€ και θα κερνάνε σουβλάκια και hot dog.

Η εκδή­λω­ση αυτή θα γίνει το Σάβ­βα­το 22 Φεβρουα­ρί­ου από τις 16:00 έως τις 12:00 το βρά­δυ και όλες οι δρα­στη­ριό­τη­τες και τα δρώ­με­να για τα παι­διά αλλά και για τους μεγά­λους είναι δωρεάν.

Έναρ­ξη με απο­κριά­τι­κη παρέ­λα­ση από τα παι­διά της ομά­δας μπά­σκετ του Κου­κα­κί­ου ΚΟΥΚΑΚΙ B.C., στη συνέ­χεια δρώ­με­να για τους μικρούς μας φίλους με εμψυ­χω­τές, κλό­ουν, ξυλο­πό­δα­ρους, ζογκλέρ, Παρα­δο­σια­κό Γαϊ­τα­νά­κι με πολύ μου­σι­κή και εκπλήξεις.

Ντύ­σου, Βάψου, και μπες στο θέμα μας… Φέτος εμπνε­ό­μα­στε από τη Βρα­ζι­λία!

Το ζωντα­νό μου­σι­κό μέρος του προ­γράμ­μα­τος ανοί­γει στις 16:00 με μελω­δί­ες από τη Φιλαρ­μο­νι­κή Ορχή­στρα του Δήμου Αθηναίων.»

Guest Dj’s & Live Street Party

«Από τις 18:00 τις μου­σι­κές επι­λο­γές ανα­λαμ­βά­νουν οι καλε­σμέ­νοι DJ’s Διο­νύ­σης Παπα­δό­που­λος aka (Dj Dennis), η Νάν­συ Αγγε­λο­πού­λου aka (Dj Nancy) , Dj George Kouk σε ένα μονα­δι­κό Street Party μέχρι τις 22:00.

Από τις 22:00 μέχρι τα μεσά­νυ­χτα ζωντα­νά θα δώσουν το ρυθ­μό και θα μας ξεση­κώ­σουν οι κρου­στοί Quilombo και Batala Atenas με τον δυνα­μι­κό ήχο τους σε Βρα­ζι­λιά­νι­κους ρυθ­μούς SambaBatucada & SambaReggae καθώς και ο Λευ­τέ­ρη Γρη­γο­ρί­ου με τα “Global Ντα­ού­λια’’ θα σκορ­πί­σουν κέφι σε όλο το μήκος του πεζό­δρο­μου στή­νο­ντας ένα ξέφρε­νο γλέντι.

Φορέ­στε την καλύ­τε­ρη σας διά­θε­ση και ελά­τε να σας ξεση­κώ­σου­με και να γλε­ντή­σου­με παρέα για­τί η καρ­διά του καρ­να­βα­λιού χτυ­πά­ει και φέτος στο Κουκάκι.

 

Πηγή www.koutipandoras.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων