- Διαφήμιση -

Κώστας Μπακογιάννης: Χυδαία συνθήματα για τον πατέρα του στα Εξάρχεια — «Σας έχω γραμμένους» απαντά

Υβριστικά συνθήματα κατά του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και φραστική επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ομάδα κουκουλοφόρων το απόγευμα της Πέμπτης (11/04/2019) στα Εξάρχεια.

Ο κ. Μπα­κο­γιάν­νης μετεί­χε στην πορεία των κατοί­κων των Εξαρ­χεί­ων, που δια­μαρ­τύ­ρο­νταν για τις συν­θή­κες «γκέ­το» που έχουν δια­μορ­φω­θεί στην περιοχή.

Άτο­μα που επέ­βαι­ναν σε μηχα­νές εμφα­νί­στη­καν στο σημείο και άρχι­σαν να βρί­ζουν τους παρευρισκόμενους.

Μάλι­στα, όπως ανα­φέ­ρει ο Κώστας Μπα­κο­γιάν­νης, σε ανάρ­τη­σή του στο Facebook, φώνα­ξαν και συν­θή­μα­τα κατά του νεκρού πατέ­ρα του.

Δεί­τε την οργι­σμέ­νη ανάρ­τη­σή του:

«Θεμι­στο­κλέ­ους και Ακα­δη­μί­ας. Συγκέ­ντρω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας κατοί­κων των Εξαρ­χεί­ων για το δικαί­ω­μά τους στην ασφά­λεια. Σε εσάς που μας την πέσα­τε με συν­θή­μα­τα για τον τάφο του πατέ­ρα μου, σας έχω γραμ­μέ­νους. Στους αρμό­διους που δεν μερί­μνη­σαν, για ακό­μη μία φορά, για την ασφά­λεια των κατοί­κων, ντρο­πή σας. Στους κατοί­κους και τους κατα­στη­μα­τάρ­χες που συγκε­ντρώ­θη­καν για να δια­μαρ­τυ­ρη­θούν, μπρά­βο για τη γεν­ναιό­τη­τά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσου­με ΜΑΖΙ».

Θεμι­στο­κλέ­ους και Ακα­δη­μί­ας. Συγκέ­ντρω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας κατοί­κων των Εξαρ­χεί­ων για το δικαί­ω­μά τους στην ασφάλεια.Σε εσάς…

Δημο­σιεύ­τη­κε από Κώστας Μπα­κο­γιάν­νης στις Πέμ­πτη, 11 Απρι­λί­ου 2019

 

Πηγή www.cnn.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων