- Διαφήμιση -

Εξάρχεια: Κατασχέθηκε πάνω από 1,5 κιλό ακατέργαστη κάνναβη

Τρεις αλλοδαποί (δυο άντρες ηλικίας 24 και 40 ετών και μια γυναίκα 23 ετών) συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην πλατεία Εξαρχείων νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Τρεις αλλο­δα­ποί (δυο άντρες ηλι­κί­ας 24 και 40 ετών και μια γυναί­κα 23 ετών) συνε­λή­φθη­σαν από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Δίω­ξης Ναρ­κω­τι­κών της Ασφά­λειας Αττι­κής κατά τη διάρ­κεια επι­χεί­ρη­σης σε δια­μέ­ρι­σμα πολυ­κα­τοι­κί­ας στην πλα­τεία Εξαρ­χεί­ων νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Σύμ­φω­να με την ΕΛ.ΑΣ. από την έρευ­να στην οικία, βρέ­θη­κε συνο­λι­κά και κατα­σχέ­θη­κε 1 κιλό 750 γραμ­μά­ρια ακα­τέρ­γα­στης κάνναβης.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να 188 συσκευα­σί­ες, περιέ­χου­σες ποσό­τη­τα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης, συνο­λι­κού βάρους 410 γραμ­μα­ρί­ων, έτοι­μες προς πώλη­ση και συσκευα­σία με ακα­τέρ­γα­στη κάν­να­βη βάρους 1 κιλού 340 γραμμαρίων.

Επί­σης βρέ­θη­καν και κατα­σχέ­θη­καν ηλε­κτρο­νι­κή ζυγα­ριά ακρι­βεί­ας, 2.025 ευρώ, τέσ­σε­ρα κινη­τά τηλέφωνα.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες, με την σε βάρος τους σχη­μα­τι­σθεί­σα δικο­γρα­φία για παρά­βα­ση της Νομο­θε­σί­ας περί ναρ­κω­τι­κών, θα οδη­γη­θούν στον Εισαγ­γε­λέα Πλημ­με­λειο­δι­κών Αθηνών.

 

 

Πηγή www.tanea.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων