- Διαφήμιση -

Πάσχα 2019: Η πρώτη εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό [βίντεο]

Μπορεί να έχουμε μέσα Απριλίου, αλλά ο καιρός θυμίζει φθινόπωρο, καθώς ισχυρές καταιγίδες πλήττουν αρκετές περιοχές της χώρας τις τελευταίες ημέρες.

Σε λίγες μέρες πλη­σιά­ζει το Πάσχα και πολύς κόσμος ανα­ρω­τιέ­ται για τις και­ρι­κές συν­θή­κες που θα επι­κρα­τούν τότε. Ο μετε­ω­ρο­λό­γος Σάκης Αρνα­ού­το­γλου, έκα­νε την πρώ­τη του εκτί­μη­ση για το τι και­ρό θα κάνει τις ημέ­ρες του Πάσχα.

Αν και όπως τονί­ζει ο μετε­ω­ρο­λό­γος της ΕΡΤ, είναι ακό­μα πολύ νωρίς για να έχου­με ξεκά­θα­ρη εικό­να των και­ρι­κών συν­θη­κών κατά την περί­ο­δο του Πάσχα, ανα­φέ­ρει πως η τάση του και­ρού είναι μάλ­λον θετική.

«Τη Μεγά­λη Εβδο­μά­δα, ο και­ρός δεί­χνει να ηρε­μεί στα­δια­κά και η θερ­μο­κρα­σία να παρου­σιά­ζει κάποια άνο­δο», ανέ­φε­ρε χαρακτηριστικά.

Παράλ­λη­λα, στην παρου­σί­α­ση της πρό­γνω­ση του και­ρού χθες στο κεντρι­κό δελ­τίο ειδή­σε­ων της ΕΡΤ, ο Σάκης Αρνα­ού­το­γλου, ενη­μέ­ρω­σε και για τη νέα επι­δεί­νω­ση που θα παρου­σιά­σει ο και­ρός από το βρά­δυ της Κυρια­κής και την αστά­θεια που θα δια­τη­ρη­θεί καθ’ όλη τη διάρ­κεια της ερχό­με­νης εβδομάδας.

Πηγή www.iefimerida.gr

 

 

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων