- Διαφήμιση -

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.

Τοπι­κές βρο­χές, παρο­δι­κές χιο­νο­πτώ­σεις στα ηπει­ρω­τι­κά ορει­νά και κυρί­ως στα δυτι­κά σπο­ρα­δι­κές καται­γί­δες θα σημειω­θούν στα δυτι­κά, τα κεντρι­κά και βόρεια από το μεση­μέ­ρι της Πέμπτης.

Τα φαι­νό­με­να από το από­γευ­μα θα επε­κτα­θούν ανατολικά.

Οι άνε­μοι στα δυτι­κά θα πνέ­ουν από δυτι­κές διευ­θύν­σεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπι­κά 7 μπο­φόρ. Στα ανα­το­λι­κά από βόρειες διευ­θύν­σεις 4 με 6 που βαθ­μιαία θα στρα­φούν σε δυτι­κούς νοτιο­δυ­τι­κούς 5 με 7 μποφόρ.

Η θερ­μο­κρα­σία σε μικρή άνο­δο ως προς τις μέγι­στες τιμές, αλλά τις πρω­ι­νές και βρα­δι­νές ώρες στα βόρεια ηπει­ρω­τι­κά θα σημειω­θεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική

Και­ρός: λίγες νεφώ­σεις που μετά το μεση­μέ­ρι θα αυξη­θούν και από τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες θα σημειω­θούν τοπι­κές βρο­χές και πιθα­νώς μεμο­νω­μέ­νες καταιγίδες.

Άνε­μοι: βόρειοι βορειο­δυ­τι­κοί 3 με 5 μπο­φόρ στρε­φό­με­νοι γρή­γο­ρα σε νοτί­ων διευ­θύν­σε­ων με την ίδια ένταση.
Θερ­μο­κρα­σία: από 07 έως 14 βαθ­μούς Κελ­σί­ου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθ­μούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Και­ρός: λίγες νεφώ­σεις που βαθ­μιαία θα αυξη­θούν και από το μεση­μέ­ρι θα σημειω­θούν τοπι­κές βρο­χές και λίγα χιό­νια στα γύρω ορεινά.
Άνε­μοι: νοτιο­α­να­το­λι­κοί 3 με 4 μπο­φόρ στρε­φό­με­νοι τη νύχτα σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερ­μο­κρα­σία: από 05 έως 13 βαθ­μούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Και­ρός: λίγες νεφώ­σεις που βαθ­μιαία από τα δυτι­κά θα αυξη­θούν και από το μεση­μέ­ρι θα σημειω­θούν τοπι­κές βρο­χές που μέχρι το βρά­δυ θα επε­κτα­θούν στη Θρά­κη. Χιο­νο­πτώ­σεις θα σημειω­θούν στα ορει­νά της Μακε­δο­νί­ας. Πιθα­νό­τη­τα μεμο­νω­μέ­νων καται­γί­δων στα θαλάσ­σια – παραθαλάσσια.
Άνε­μοι: από ανα­το­λι­κές διευ­θύν­σεις 3 με 4 μπο­φόρ που τη νύχτα θα στρα­φούν σε βορεί­ων διευ­θύν­σε­ων με την ίδια ένταση.
Θερ­μο­κρα­σία: από 01 έως 14 βαθ­μούς Κελ­σί­ου. Στη δυτι­κή Μακε­δο­νία κατά τόπους 4 με 5 βαθ­μούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Και­ρός: λίγες νεφώ­σεις που βαθ­μιαία από τα βόρεια θα αυξη­θούν και θα σημειω­θούν τοπι­κές βρο­χές και σπο­ρα­δι­κές καται­γί­δες. Χιο­νο­πτώ­σεις θα σημειω­θούν στα ηπει­ρω­τι­κά ορεινά.
Άνε­μοι: από δυτι­κές διευ­θύν­σεις 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπι­κά 7 μποφόρ.
Θερ­μο­κρα­σία: από 05 έως 15 βαθ­μούς Κελ­σί­ου. Στην ήπει­ρο κατά τόπους 5 με 7 βαθ­μούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Και­ρός: λίγες νεφώ­σεις που βαθ­μιαία θα αυξη­θούν και μετά το μεση­μέ­ρι και από τα βόρεια θα σημειω­θούν τοπι­κές βρο­χές και πιθα­νώς τις βρα­δι­νές ώρες στα θαλάσ­σια – παρα­θα­λάσ­σια μεμο­νω­μέ­νες καται­γί­δες. Παρο­δι­κές χιο­νο­πτώ­σεις θα σημειω­θούν στα ηπει­ρω­τι­κά ορεινά.
Άνε­μοι: από βόρειες διευ­θύν­σεις 3 με 4 που βαθ­μιαία θα στρα­φούν σε νοτί­ων διευ­θύν­σε­ων 3 με 5 και στα νότια 6 τοπι­κά 7 μποφόρ.
Θερ­μο­κρα­σία: από 02 έως 14 βαθ­μούς Κελ­σί­ου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθ­μούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Και­ρός: στην Κρή­τη τοπι­κές βρο­χές τις πρω­ι­νές και εκ νέου τις βρα­δι­νές ώρες. Στις Κυκλά­δες λίγες νεφώ­σεις που βαθ­μιαία θα αυξη­θούν και τις βρα­δι­νές ώρες θα σημειω­θούν τοπι­κές βρο­χές και σπο­ρα­δι­κές καταιγίδες.
Άνε­μοι: βορειο­δυ­τι­κοί 4 με 5 μπο­φόρ. Βαθ­μιαία θα στρα­φούν σε νοτιο­δυ­τι­κούς 5 με 6 μποφόρ.
Θερ­μο­κρα­σία: από 09 έως 14 βαθ­μούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Και­ρός: λίγες νεφώ­σεις που από τις απο­γευ­μα­τι­νές ώρες και από τα βόρεια βαθ­μιαία θα αυξη­θούν και τις νυχτε­ρι­νές ώρες θα σημειω­θούν τοπι­κές βρο­χές και πιθα­νώς σπο­ρα­δι­κές καταιγίδες.
Άνε­μοι: βόρειοι βορειο­δυ­τι­κοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μπο­φόρ, στρε­φό­με­νοι το από­γευ­μα σε νοτί­ων διευ­θύν­σε­ων με την ίδια ένταση.
Θερ­μο­κρα­σία: από 10 έως 15 βαθ­μούς Κελ­σί­ου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθ­μούς χαμηλότερη.

 

Πηγή www.in.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων