- Διαφήμιση -

Τζέιμς: «Δεύτερο σπίτι μου η Αθήνα και το ΟΑΚΑ»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το λόγο που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάικ Τζέιμς προ­κά­λε­σε αίσθη­ση δίνο­ντας το «παρών» το βρά­δυ της Παρα­σκευ­ής στο ΟΑΚΑ για τον αγώ­να του Πανα­θη­ναϊ­κού με τη Χίμ­κι. Μιλώ­ντας στην «Πρά­σι­νη», ο Αμε­ρι­κα­νός γκαρντ της Αρμά­νι Μιλά­νο, δεν έκρυ­ψε πως παρα­μέ­νει δεμέ­νος με την παλιά του ομά­δα και την Αθήνα.

«Είμαι εδώ σαν φίλος του μπά­σκετ. Σε πολύ κόσμο αρέ­σει να ταξι­δεύ­ει για να χαλα­ρώ­σει, εγώ προ­τι­μώ να ταξι­δεύω για να δω μπά­σκετ. Έχου­με κάποιες μέρες ρεπό, οπό­τε ήρθα στην Αθή­να. Μου έλει­ψε η πόλη, μου έλει­ψε το ΟΑΚΑ και ήθε­λα να έρθω να δω τον Πανα­θη­ναϊ­κό να παί­ζει μπρο­στά στον κόσμο του. Είναι σαν δεύ­τε­ρο σπί­τι μου εδώ, είναι μια πόλη και ένα γήπε­δο που ξέρω καλά. Ξέρω ότι οι οπα­δοί του Πανα­θη­ναϊ­κού με συμπα­θούν και το ίδιο ισχύ­ει και από τη δική μου πλευ­ρά», ανέ­φε­ρε ο Τζέιμς.

Όσο για τη μάχη της πρό­κρι­σης, που δίνει και η δική του ομά­δα όπως και ο Πανα­θη­ναϊ­κός, είπε: «Σίγου­ρα είναι δύσκο­λο για τον Πανα­θη­ναϊ­κό, οι ομά­δες είναι πολύ κοντά στη βαθ­μο­λο­γία, είμα­στε πολ­λοί που διεκ­δι­κού­με μια θέση στα play offs οπό­τε όλα είναι ανοι­χτά. Ο καθέ­νας έχει ευκαι­ρία να μπει στην οκτά­δα αυτή τη στιγ­μή».

 

Πηγή sport-fm.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων