Ολυμπιακός: «Τηλεφώνημα Μαρινάκη για να κλείσει τον Γκαρσία»

Ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, όμως ένα τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στην πλευρά του παίκτη, φημολογείται ότι έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ερυ­θρός Αστέ­ρας φέρε­ται να έχει συμ­φω­νή­σει με τη Λας Πάλ­μας για την από­κτη­ση του Ματέο Γκαρ­σία, όμως ένα τηλε­φώ­νη­μα του ιδιο­κτή­τη του Ολυ­μπια­κού, Βαγ­γέ­λη Μαρι­νά­κη στην πλευ­ρά του παί­κτη, φημο­λο­γεί­ται ότι έχει αλλά­ξει τα δεδο­μέ­να.

Τόσο ο Άρης, όσο και ο Ολυ­μπια­κός έχουν αρκε­τό και­ρό στο «στό­χα­στρό» τους τον Ματέο Γκαρ­σία, όμως ο Ερυ­θρός Αστέ­ρας βρί­σκε­ται πιο κοντά στην από­κτη­σή του, προ­σφέ­ρο­ντας 1,8 εκατ. ευρώ στην Λας Πάλ­μας για την από­κτη­σή του.

Σύμ­φω­να με τη σερ­βι­κή «Mozzart Sport», οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» της Σερ­βί­ας έχουν πάρει το «ναι» της ισπα­νι­κής ομά­δας, όμως ένα τηλε­φώ­νη­μα του Βαγ­γέ­λη Μαρι­νά­κη έχει αλλά­ξει τα δεδο­μέ­να.

Ο ιδιο­κτή­της των Πει­ραιω­τών φέρε­ται να επι­κοι­νώ­νη­σε με την πλευ­ρά του παί­κτη, αυξά­νο­ντας την προ­σφο­ρά του για τις δικές του απο­λα­βές, «πιέ­ζο­ντας» και τα «κανα­ρί­νια» να δεχθούν την πρό­τα­σή του, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

 

Πηγή piraeuspress.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων