- Διαφήμιση -

Ολυμπιακός : Θέλει το «5 στα 5» στο φινάλε τη σεζόν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Βόλο την ομώνυμη ομάδα και θέλει μόνο νίκη για να κάνει το 5 στα 5 στο φινάλε της σεζόν και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2019.

O Ολυ­μπια­κός δίνει από­ψε (17:15) το τελευ­ταίο του παι­χνί­δι για το 2019, αντι­με­τω­πί­ζο­ντας εκτός έδρας τον Βόλο για τη 16η αγω­νι­στι­κή της Super League.

Οι ερυ­θρό­λευ­κοι θέλουν μόνο το τρί­πο­ντο για να κάνουν το 5 στα 5 μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και να κλεί­σουν το 2019 με τον καλύ­τε­ρο δυνα­τό τρό­πο και κυρί­ως στην κορυ­φή του πρω­τα­θλή­μα­τος. Οι παί­κτες του Πέδρο Μαρ­τίνς θέλουν μετά τις συνε­χό­με­νες νίκες με Παναι­τω­λι­κό (0–3, στο Αγρί­νιο), Ερυ­θρό Αστέ­ρα (1–0, για το Champions League στο Φάλη­ρο), Αστέ­ρα (0–5, στην Τρί­πο­λη) και ΑΕΛ (4–1, στο Καραϊ­σκά­κη) μία ακό­μη για να κάνουν ιδα­νι­κά Χριστούγεννα.

Ο Πορ­το­γά­λος τεχνι­κός από την πλευ­ρά του γνω­ρί­ζει τις δυσκο­λί­ες του σημε­ρι­νού ματς και έχει ετοι­μά­σει κατάλ­λη­λα την ομά­δα, με τον Μαρ­τίνς να γνω­ρί­ζει πως δεν θα έχει στη διά­θε­ση του του Γκι­γιέρ­με και Βαλμπουενά.

Η ενδε­κά­δα είναι σχε­δόν δεδο­μέ­νη με τον Σα να είναι κάτω από τα δοκά­ρια και την τετρά­δα της άμυ­νας να απο­τε­λεί­ται από Ελαμπ­ντε­λα­ουί, Σεμέ­δο, Παπα­δό­που­λο και Τσι­μί­κα. Στον χώρο του κέντρου ελλεί­ψει του Γκι­γιέρ­με θα αγω­νι­στούν οι Μπου­χα­λά­κης και Καμα­ρά, ενώ στα άκρα θα παί­ξουν οι Ποντέν­σε και Μασού­ρας. Στην κορυ­φή της επί­θε­σης θα βρί­σκε­ται ο Ελ Αρα­μπί, ενώ σαν δεύ­τε­ρος επι­θε­τι­κός αλλά σε πιο ελεύ­θε­ρο ρόλο θα κινεί­ται ο Σουντανί.

Την απο­στο­λή συμπλη­ρώ­νουν οι Αλέν, Καραρ­γύ­ρης, Κού­τρης, Μπα, Μεριά, Γκα­σπάρ, Μπρού­νο, Μπεν­ζιά, Λοβέ­ρα, Χρι­στο­δου­λό­που­λος και Γκε­ρέ­ρο. Στην πρω­τεύ­ου­σα της Μαγνη­σί­ας δεν ταξί­δε­ψαν οι Τορο­σί­δης και Ραν­τζέ­λο­βιτς, οι οποί­οι έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις.

 

Πηγή in.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων