ΣΕΦΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Μέλη ΔΣ και Διευθύντρια!

Με απόφαση, λοιπόν, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, διορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ)

Με από­φα­ση, λοι­πόν, του Υφυ­πουρ­γού Πολι­τι­σμού και Αθλη­τι­σμού, Λευ­τέ­ρη Αυγε­νά­κη, διο­ρί­στη­κε νέο Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο στο Στά­διο Ειρή­νης και Φιλί­ας (ΣΕΦ), απο­τε­λού­με­νο από τα ακό­λου­θα μέλη:

1. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, Δικη­γό­ρο, με ανα­πλη­ρώ­τρια την ΤΣΕΚΡΕΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, Υπάλ­λη­λο ΔΕΔΔΗΕ.

2. ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟ ΘΕΟΦΑΝΗ, Οικο­νο­μο­λό­γο, με ανα­πλη­ρω­τή τον ΣΤΡΙΓΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, Καθη­γη­τή Φυσι­κής Αγωγής.

3. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΜΕΛΙΤΙΝΗ, Δικη­γό­ρο, με ανα­πλη­ρώ­τρια την ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, Ιδιω­τι­κή Υπάλληλο.

4. ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Δικη­γό­ρο, με ανα­πλη­ρω­τή τον ΓΡΙΛΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Υπάλ­λη­λο Γ.Γ.Α.

5. ΕΛΛΗΝΙΑΔΗ ΣΤΑΥΡΟ, Ιδιω­τι­κό Υπάλ­λη­λο, με ανα­πλη­ρω­τή τον ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΜΙΧΑΗΛ, Πολι­τι­κό Μηχανικό.

6. ΠΙΖΑΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Μαθη­μα­τι­κό, με ανα­πλη­ρω­τή τον ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, Επιχειρηματία.

7. ΛΥΚΟΥΡΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Φαρ­μα­κο­ποιό, με ανα­πλη­ρω­τή τον ΠΛΑΚΑ ΧΡΗΣΤΟ, Οικονομολόγο.

Το μέλος του Δ.Σ., ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ορί­ζε­ται ως πρόεδρος.

Ως αντι­πρό­ε­δρος ορί­ζε­ται το μέλος ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ και ως γραμ­μα­τέ­ας ορί­ζε­ται το μέλος ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΜΕΛΙΤΙΝΗ.

Καθή­κο­ντα νέου Συντο­νι­στή Διευ­θυ­ντή ανα­λαμ­βά­νει η κ. ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Οικο­νο­μο­λό­γος με Ανα­πλη­ρω­τή Συντο­νι­στή Διευ­θυ­ντή τον κ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Μηχα­νο­λό­γο Μηχανικό.

 

Πηγή piraeuspress.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.