Αγνω­στος δρά­στης εισέ­βα­λε στα πρα­κτο­ρεία, σπά­ζο­ντας την τζα­μα­ρία της εισό­δου με βαρύ αντι­κεί­με­νο, με το οποίο στη συνέ­χεια απεί­λη­σε και ακι­νη­το­ποί­η­σε το προ­σω­πι­κό, άρπα­ξε άγνω­στο χρη­μα­τι­κό ποσό από τα ταμεία και εξαφανίστηκε.

Πιθανόν ίδιος ο δράστης

Οι ληστεί­ες σημειώ­θη­καν με δια­φο­ρά πέντε λεπτών μετα­ξύ τους, την 00.30 στο Παλαιό Φάλη­ρο, σε πρα­κτο­ρείο επί της Λεω­φό­ρου Αμφι­θέ­ας 105 και την 00.35 στον Αλι­μο, επί της Λεω­φό­ρου Καλα­μα­κί­ου 85.

Ο τρό­πος δρά­σης, που ήταν πανο­μοιό­τυ­πος, οι μαρ­τυ­ρί­ες και η χρο­νι­κή δια­φο­ρά συνη­γο­ρούν στο ενδε­χό­με­νο να διέ­πρα­ξε το ίδο άτο­μο και τις δύο ληστείες.

Η αστυ­νο­μία έχει εξα­πο­λύ­σει ανθρω­πο­κυ­νη­γη­τό για τη σύλ­λη­ψή του, αλλά χωρίς κανέ­να, μέχρι στιγ­μής, αποτέλεσμα.