- Διαφήμιση -

Ηλιούπολη: Συνελήφθη 50χρονος για πλαστογραφία

Εντοπίστηκε εργαστήριο κατασκευής πλαστών εγγράφων

Πλή­ρως εξο­πλι­σμέ­νο εργα­στή­ριο κατα­σκευ­ής πλα­στών εγγρά­φων εντο­πί­στη­κε στην Ηλιού­πο­λη, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Αντι­με­τώ­πι­σης Οργα­νω­μέ­νου Εγκλή­μα­τος και Εμπο­ρί­ας Ανθρώ­πων της Ασφά­λειας Αττικής.

Συνε­λή­φθη 50χρονος Αλβα­νός, κατη­γο­ρού­με­νος για τα αδι­κή­μα­τα της πλα­στο­γρα­φία, της απο­δο­χής και διά­θε­σης προ­ϊ­ό­ντων εγκλή­μα­τος, της κατο­χής ταξι­διω­τι­κών εγγρά­φων τρί­των προ­σώ­πων, καθώς και για παρά­βα­ση του νόμου περί όπλων.

Σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, στο πλαί­σιο επι­χει­ρη­σια­κής δρά­σης για την εξάρ­θρω­ση κυκλω­μά­των κατάρ­τι­σης και δια­κί­νη­σης ταξι­διω­τι­κών εγγρά­φων και μετά από αξιο­ποί­η­ση πλη­ρο­φο­ριών, ο 50χρονος εντο­πί­στη­κε και συνε­λή­φθη, έξω από την οικία του στην Ηλιούπολη.

Στην κατο­χή του βρέ­θη­κε φάκε­λος που περιεί­χε τρεις ελλη­νι­κές ταυ­τό­τη­τες, ένα ελλη­νι­κό δια­βα­τή­ριο, μια αλβα­νι­κή άδεια οδή­γη­σης, μία ελλη­νι­κή άδεια δια­μο­νής και τρεις ελλη­νι­κές άδειες οδή­γη­σης που προ­ο­ρί­ζο­νταν για άμε­ση πώλη­ση, καθώς και το χρη­μα­τι­κό ποσό των 4.040 ευρώ.

Μετά από έρευ­να, δια­πι­στώ­θη­κε ότι είχε εγκα­τα­στή­σει στο σπί­τι του εξο­πλι­σμέ­νο εργα­στή­ριο κατάρ­τι­σης και νόθευ­σης ταξι­διω­τι­κών εγγρά­φων, απο­τε­λού­με­νο από ψηφια­κά μέσα, εργα­λεία, γρα­φι­κή ύλη και ανα­λώ­σι­μα υλικά.

Από την έρευ­να που διε­νερ­γή­θη­κε στην οικία του, βρέ­θη­καν κατα­σχέ­θη­καν, μετα­ξύ άλλων: 7 φορη­τοί ηλε­κτρο­νι­κοί υπο­λο­γι­στές και 1 στα­θε­ρός, 11 εκτυ­πω­τές, 49 Α.Δ.Τ, 39 δια­βα­τή­ρια, 90 άδειες ικα­νό­τη­τας οδή­γη­σης, 3.233 μονά φύλ­λα δια­βα­τη­ρί­ων ελλη­νι­κών Αρχών, 61 μονά φύλ­λα δια­βα­τη­ρί­ων αλλο­δα­πών Αρχών, 55 ταξι­διω­τι­κά έγγρα­φα Αλβα­νί­ας, 31 Ισπα­νί­ας, 23 Ρου­μα­νί­ας, 9 Ιτα­λί­ας, 6 Βουλ­γα­ρί­ας, 75 δελ­τία ταυ­τό­τη­τας Ιτα­λί­ας και 17 Κύπρου, δια­βα­τή­ρια δια­φό­ρων χωρών, 6.272 ευρώ, 1 περί­στρο­φο μάρ­κας CZ και 55 φυσίγ­για των 38mm.

Ο συλ­λη­φθείς οδη­γή­θη­κε στον εισαγ­γε­λέα Πρω­το­δι­κών Αθη­νών, ενώ σε βάρος του εκκρε­μού­σε ένταλ­μα σύλ­λη­ψης για παρό­μοια αδικήματα.

 

Πηγή www.in.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.