- Διαφήμιση -

Μάρτης…..γδάρτης!

του Χάρη Στεργίου

Με την Αττι­κή στο κόκ­κι­νο, τους εργα­ζό­με­νους στο Αττι­κό Νοσο­κο­μείο να ζητούν παρέμ­βα­ση εισαγ­γε­λέα, ο ΣΥΡΙΖΑ να επι­μέ­νει στην αντζέ­ντα «Κου­φο­ντί­νας- Μεν­δώ­νη», την οικο­νο­μία στο ρελα­ντί, την Τουρ­κία να προ­κα­λεί συνε­χώς ξεκι­νά αυτή η βδομάδα.
Η υπό­θε­ση Λιγνά­δη συνε­χί­ζει να απα­σχο­λεί την επι­και­ρό­τη­τα καθώς έπο­νται κι άλλα πρό­σω­πα που θα βρε­θούν στο στό­χα­στρο της κοι­νής γνώ­μης. Πολ­λά επι­κοι­νω­νια­κά παι­χνί­δια ετοι­μά­ζο­νται στο παρασκήνιο.
Στην εκπαί­δευ­ση οι περισ­σό­τε­ροι σύλ­λο­γοι διδα­σκό­ντων δήλω­σαν απο­χή στη δια­δι­κα­σία αξιο­λό­γη­σης κι η ΟΛΜΕ κρού­ει τα τύμπα­να του πολέμου.
Η κοι­νω­νία σε χαμη­λή ορα­τό­τη­τα ανα­ζη­τεί έξο­δο δια­φυ­γής. Μαζί με όλα αυτά και η κακο­και­ρία προ των πυλών…..Μάρ­της γδάρτης!
Καλού κακού βάλ­τε κι έναν Μάρ­τη στο χερά­κι σας. Δεν ξέρε­τε ποτέ τι γίνεται! 

Βρεί­τε μας και στη σελί­δα μας στο Facebook:
Η Αττι­κή σήμε­ρα Attiki today

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Στέρτσος Χαράλαμπος Ο Χρήστης λέει

    Καλό μήνα σε όλους μας

Τα σχόλια είναι κλειστά.