ΕΛΤΑ: Καταχράστηκε 660.000 ευρώ υπεύθυνος για την καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, λέγοντας πως ο υπάλληλος που τοποθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνο για την καταπολέμηση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στα ΕΛΤΑ καταχράστηκε το ποσό των 660.000 ευρώ και τέθηκε σε αργία!

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, ο κ. Γεωρ­γα­ντάς μιλώ­ντας στις επι­τρο­πές της Βου­λής, ‑και στο πλαί­σιο αντι­δι­κί­ας του με τον Μάριο Κάτση του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος φέρει την ευθύ­νη κατάρ­ρευ­σης του οργα­νι­σμού, ο οποί­ος δεν έχει να πλη­ρώ­σει τους μισθούς των υπαλ­λή­λων για τον Μάρ­τιο- ανέ­φε­ρε, σύμ­φω­να με τα πρακτικά:

«Επει­δή θα έχου­με συνέ­χεια σε αυτή την κου­βέ­ντα, να δώσω άλλο ένα δείγ­μα της πλή­ρης απα­ξί­ω­σης και της ανευ­θυ­νό­τη­τας, με την οποία λει­τουρ­γή­σα­τε στα ΕΛΤΑ. Τοπο­θε­τή­σα­τε το 2018, ως υπεύ­θυ­νο της υπη­ρε­σί­ας, διευ­θυ­ντή για το ξέπλυ­μα του βρώ­μι­κου χρή­μα­τος, κάποιον ο οποί­ος κατα­χρά­στη­κε 660.000 ευρώ. Αυτή τη στιγ­μή ευτυ­χώς, με πρά­ξη αυτής της διοί­κη­σης, έχει απο­μα­κρυν­θεί από τη θέση του. Κατα­χρά­στη­κε 660.000 ευρώ το 2018, αυτός που τοπο­θε­τή­θη­κε από εσάς για το ξέπλυ­μα του βρώ­μι­κου χρή­μα­τος. Προ­φα­νώς το ξέπλυ­νε καταλ­λή­λως. Ευχα­ρι­στώ κύριοι συνάδελφοι».

Τι είπε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ΕΛΤΑ

Από την πλευ­ρά του ο ειση­γη­τής του ΣΥΡΙΖΑ και αρμό­διος τομε­άρ­χης Μάριος Κατσής υπο­στή­ρι­ξε ότι οι ταχυ­δρο­μι­κές υπη­ρε­σί­ες περ­νά­νε κρί­ση σε όλη την Ευρώ­πη και απέ­δω­σε το καθε­στώς ενοι­κια­ζό­με­νων εργα­ζό­με­νων στο καθε­στώς μνη­μο­νί­ων και σκλη­ρής επι­τρο­πεί­ας, μέσα από το οποίο δεν γινό­ταν να προ­χω­ρή­σει η διοί­κη­ση σε προ­σλή­ψεις ή σε συλ­λο­γι­κές συμ­βά­σεις. Απευ­θυ­νό­με­νος μάλι­στα στον κ. Γεωρ­γα­ντά ρώτη­σε αν η κυβέρ­νη­ση της ΝΔ έχει αυξή­σει τις αμοι­βές στο διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο, αν έχει προ­σλά­βει golden boys και σε τι τιμές.

 

Πηγή www.newsit.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.