- Διαφήμιση -

ΑΕΚ-Πανιώνιος 5–0: Εύκολη νίκη υπό το βλέμμα Καρέρα

Χατ τρικ ο Ολιβέιρα

Ο νέος τεχνι­κός της ΑΕΚ Μάσι­μο Καρέ­ρα είδε την ομά­δα του από τις εξέ­δρες να επι­κρα­τεί με 5–0 του Πανιω­νί­ου εντός έδρας.

Ο Πανιώ­νιος μπή­κε πιο δυνα­τά στον αγω­νι­στι­κό χώρο και προ­σπά­θη­σε να απει­λή­σει στις αντε­πι­θέ­σεις. Μάλι­στα μόλις στο 3′ έχα­σε μεγά­λη ευκαι­ρία με τον Αραμπούλι.

Η «Ένω­ση», που δεν είχε βρει τα πατή­μα­τά της, κατά­φε­ρε να ανοί­ξει το σκορ στο 17′. Μετά από τρα­γι­κό λάθος του Μασού­ρα ο Ολι­βέι­ρα έκλε­ψε την μπά­λα και με ωραίο πλα­σέ έκα­νε το 1–0.

Το σόου του Πορ­το­γά­λου συνε­χί­στη­κε στο 28′ όταν μετά από κόρ­νερ εκμε­ταλ­λεύ­τη­κε την αδρά­νεια στην άμυ­να του Πανιω­νί­ου και με κοντι­νό πλα­σέ έκα­νε το 2–0. Το δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο ξεκί­νη­σε ακρι­βώς όπως το πρώ­το. Με τους Νεο­σμυρ­νιώ­τες να χάνουν μεγά­λη ευκαιρία.

Ο Μπάρ­κας στο 49′ νίκη­σε τον Παπα­νι­κο­λά­ου σε τετ α τετ. Στο 62′ ο Ευαγ­γέ­λου ανέ­τρε­ψε τον Ολι­βέι­ρα και ο διαι­τη­τής έδει­ξε το σημείο του πέναλ­τι. Την εκτέ­λε­ση ανέ­λα­βε ο ίδιος και πέτυ­χε χατ τρικ. Το σόου της ΑΕΚ συνε­χί­στη­κε και στο 77′ ο Βέρ­ντε με απευ­θεί­ας εκτέ­λε­ση φάουλ έκα­νε το 4–0. Το κερα­σά­κι στην τούρ­τα έβα­λε ο Μάντα­λος στο 89′, ο οποί­ος με σουτ και αφού η μπά­λα κόντρα­ρε άλλα­ξε πορεία και κατέ­λη­ξε στα δίχτυα.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστέ­νο­γλου): Μπάρ­κας — Μπα­κά­κης, Οικο­νό­μου, Τσι­γκρίν­σκι, Χουλτ — Γαλα­νό­που­λος, Κρί­στι­τσιτς (76′ Αλμπά­νης), Βέρ­ντε, Λιβά­για (72′ Σαμπα­νά­τζο­βιτς), Μάντα­λος, Ολι­βέι­ρα (79′ Γιακουμάκης).

Πανιώ­νιος (Νίκι Παπα­βα­σι­λεί­ου): Μαλέρμπ, Μασού­ρας (73′ Μιλό­γε­βιτς ), Σταυ­ρό­που­λος, Ευαγ­γέ­λου, Παπα­γε­ωρ­γί­ου, Λυμπε­ρά­κης, Κόρ­μπος, Οικο­νο­μί­δης, Άρτσε, Παπα­νι­κο­λά­ου, Αρα­μπού­λι (44′ λ.τρ Τσιλούλης).

 

Πηγή newsbeast.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων