- Διαφήμιση -

Μια vegetarian βραδιά στο «Κιουζίν»

ένα σπέσιαλ χορτοφαγικό μενού με έμφαση στα μανιτάρια προτείνει το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Κολωνακίου στις 21/2.

Λίγο προ­τού υπο­κύ­ψου­με στις μυρω­διές και τις γεύ­σεις της Τσι­κνο­πέμ­πτης, ένα σπέ­σιαλ χορ­το­φα­γι­κό μενού με έμφα­ση στα μανι­τά­ρια προ­τεί­νει το ατμο­σφαι­ρι­κό εστια­τό­ριο του Κολω­να­κί­ου στις 21/2. Ανά­με­σα στις εκλε­κτές προ­τά­σεις φιγου­ρά­ρουν ένα αλλιώ­τι­κο σπε­τζο­φάι με πλευ­ρώ­τους και ποι­κι­λία άγριων μανι­τα­ριών, τάρ­τα με λεμο­νο­μα­νί­τα­ρα, μια κρα­σά­τη τηγα­νιά μανι­τα­ριών, μέχρι και «γύρος» από πλευ­ρώ­τους. Αν, πάλι, αγα­πά­τε το λάδι τρού­φας τότε θα προ­τι­μή­σε­τε τις μακα­ρού­νες Καρ­πά­θου με ραγού μανι­τα­ριών. Ειδι­κά μάλι­στα για τους ανα­γνώ­στες του αθη­νο­ρά­μα­τος ισχύ­ει ειδι­κή έκπτω­ση 10%.

 

Πηγή www.athinorama.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων