- Διαφήμιση -

Δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο: Νέες αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η δασκάλα (vid)

Η άτυχη γυναίκα, την οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο αδερφός της στο Παλαιό Φάληρο, προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατευτεί.

Ο εφιάλ­της που ζού­σε εδώ και και­ρό η 53χρονη δασκά­λα ήταν απί­στευ­τος. O ίδιος της ο αδελ­φός της, ο οποί­ος ανα­ζη­τεί­ται από την Αστυ­νο­μία ως ο βασι­κός ύπο­πτος της άγριας δολο­φο­νί­ας της, απει­λού­σε συνε­χώς ότι θα τη σκοτώσει.

Σύμ­φω­να με όσα δήλω­σε στο Star, μια φίλη και συνά­δελ­φος του θύμα­τος, η 53χρονη προ­σπα­θού­σε απε­γνω­σμέ­να να προ­στα­τευ­θεί, αλλά νομι­κά το μόνο που μπο­ρού­σε να κάνει ήταν ασφα­λι­στι­κά μέτρα ώστε να μην την πλη­σιά­ζει ο αδελ­φός της.

Δεί­τε στο βίντεο που ακο­λου­θεί όλα τα νέα στοιχεία:

Κάθε μέρα δεχό­ταν και μια απει­λή για τη ζωή της. Έβλε­πε­τον αδελ­φό της εκτός εαυ­τού να ουρ­λιά­ζει, έξω από την πόρ­τα του σπι­τιού της στο Φάλη­ρο, έξω από το δημο­τι­κό σχο­λείο στον Πει­ραιά όπου δίδα­σκε, ακό­μη και όταν προ­σπα­θού­σε να βρει μια στιγ­μή ηρεμίας.

Όπως ανέ­φε­ρε η φίλη του θύμα­τος «ζού­σε ένα πραγ­μα­τι­κό εφιάλ­τη. Φοβό­ταν να βγει από το σπί­τι, να πάει στη δου­λειά της. Ήταν σε πλή­ρη από­γνω­ση. Το μόνο που μπο­ρού­σε νομι­κά, για να στα­μα­τή­σουν οι απει­λές από τον αδελ­φό της, ήταν να του κάνει ασφα­λι­στι­κά ώστε να μην μπο­ρεί να την πλη­σιά­σει. Είχε κάνει πάρα πολ­λές καταγ­γε­λί­ες. Οι αστυ­νο­μι­κοί της είπαν ότι το μόνο που θα μπο­ρού­σε να κάνει είναι ασφα­λι­στι­κά μέτρα. Είχε έρθει σε επα­φή με δικη­γό­ρο δεν ξέρω εάν πρό­λα­βε να το κάνει.

Δια­βά­στε ΕΔΩ το χρο­νι­κό της δολοφονίας

 

Πηγή www.newsbomb.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.