- Διαφήμιση -

Στους δρόμους της Αθήνας 388 νέοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Στους δρόμους της Αθήνας βρίσκονται από σήμερα 388 νέοι εργαζόμενοι στον Δήμο Αθηναίων που πέτυχαν στον διαγωνισμό 3Κ του ΑΣΕΠ, που έγινε το 2018.

Πρό­κει­ται για εργά­τες εξω­τε­ρι­κών χώρων, οδη­γούς απορ­ριμ­μα­το­φό­ρων και τεχνί­τες που ενι­σχύ­ουν με την παρου­σία τους τον σχε­δια­σμό για μια πόλη πιο καθα­ρή και πιο φιλι­κή για τους κατοί­κους και τους επι­σκέ­πτες της.

«Σας υπο­δε­χό­μα­στε ως συνα­δέλ­φους και ως συμπαί­κτες σε μια πάρα πολύ μεγά­λη ομά­δα. Και πολύ σύντο­μα θα δια­πι­στώ­σε­τε ότι εδώ στην Αθή­να η λογι­κή μας δεν είναι να καλύ­ψου­με απλώς κάποιες θέσεις. Ψάχνου­με για ανθρώ­πους οι οποί­οι θα γίνουν συμπαί­κτες μας. Για ανθρώ­πους οι οποί­οι θα φορέ­σουν την φανέ­λα του Δήμου Αθη­ναί­ων με υπε­ρη­φά­νεια», τόνι­σε στην τελε­τή ορκω­μο­σί­ας στο Σερά­φειο ο δήμαρ­χος Αθη­ναί­ων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρ­χος Αθη­ναί­ων καλω­σο­ρί­ζο­ντας τους νέους εργα­ζό­με­νους ανα­φέρ­θη­κε στα μεγά­λα προ­βλή­μα­τα και τις μεγά­λες προ­κλή­σεις που αντι­με­τω­πί­ζει η πόλη επι­ση­μαί­νο­ντας: «Όλοι εμείς μαζί, πέρα και πάνω από κόμ­μα­τα και παρα­τά­ξεις έχου­με βάλει ένα μεγά­λο στοί­χη­μα. Να γυρί­σου­με την πόλη ανά­πο­δα και να θέσου­με τις βάσεις για ένα Δήμο ο οποί­ος δεν θα βάζει τον δημό­τη απέ­να­ντι αλλά θα τον έχει δίπλα του. Για ένα Δήμο γρή­γο­ρο ευέ­λι­κτο και απο­τε­λε­σμα­τι­κό. Για ένα Δήμο ο οποί­ος θα δίνει πραγ­μα­τι­κές λύσεις σε πραγ­μα­τι­κά προβλήματα».

Ενώ έκλει­σε την σύντο­μη ομι­λία του στέλ­νο­ντας ένα μήνυ­μα: «Αν θέλου­με να πετύ­χου­με η λέξη κλει­δί είναι το «μαζί». Όλοι μαζί. Περι­μέ­νου­με παρά πολ­λά από εσάς όπως κι εσείς πάρα πολ­λά από εμάς. Είμαι πολύ αισιό­δο­ξος ότι αν συνερ­γα­στού­με μπο­ρού­με να πετύ­χου­με τον στό­χο μας και να ανε­βά­σου­με την Αθή­να ψηλά».

 

Πηγή www.newsit.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.