- Διαφήμιση -

Συναγερμός : Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Κυψέλη λόγω πυρκαγιάς

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωάννου Δροσοπούλου 105 Α, στην Κυψέλη.

Συνα­γερ­μός σήμα­νε στην πυρο­σβε­στι­κή εξαι­τί­ας πυρ­κα­γιάς που ξέσπα­σε σε δια­μέ­ρι­σμα πέμ­πτου ορό­φου πολυ­κα­τοι­κί­ας, επί της οδού Ιωάν­νου Δρο­σο­πού­λου 105 Α, στην Κυψέλη.

Εγκατέλειψαν τα διαμερίσματα

Οι ένοι­κοι χρειά­στη­κε να εγκα­τα­λεί­ψουν τα δια­με­ρί­σμα­τά τους καθώς υπήρ­χε έντο­νο πρό­βλη­μα από τους καπνούς.

Η φωτιά, σύμ­φω­να με τα πρώ­τα στοι­χεία, ξέσπα­σε λίγο πριν τις 05.00 σήμε­ρα Τρί­τη σε ηλε­κτρι­κό πίνα­κα δια­με­ρί­σμα­τος του πέμ­πτου ορόφου.

Εννέα πυρο­σβέ­στες με τρία οχή­μα­τα έσπευ­σαν στο σημείο και συνέ­δρα­μαν τους ενοί­κους προ­κει­μέ­νου να κατε­βούν από το κλι­μα­κο­στά­σιο στον δρόμο.

Αναστάτωση

Ρίχτη­καν, επί­σης, στη μάχη για την κατά­σβε­ση της πυρ­κα­γιάς, ανα­μέ­νο­ντας και συνερ­γείο της ΔΕΗ προ­κει­μέ­νου να δια­κό­ψει την παρο­χή ρεύ­μα­τος και να μπο­ρέ­σουν να ολο­κλη­ρώ­σουν στην επιχείρηση.

Δεν ανα­φέρ­θη­κε τραυ­μα­τι­σμός παρά μόνο η ανα­στά­τω­ση που προ­κλή­θη­κε μέσα στη νύχτα στους ενοί­κους των διαμερισμάτων.

 

Πηγή www.in.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.