Χαλάει ο καιρός – Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη

Νεφώσεις αναμένονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Πέμπτη, ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Την Πέμ­πτη 5 Σεπτεμ­βρί­ου ανα­μέ­νο­νται νεφώ­σεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές, κυρί­ως στα βόρεια και δυτι­κά. Λίγες τοπι­κές βρο­χές ανα­μέ­νο­νται στα ηπει­ρω­τι­κά τις θερ­μές ώρες της ημέ­ρας και στο Ανα­το­λι­κό Αιγαίο προς το βρά­δυ.

Η θερ­μο­κρα­σία στη Δυτι­κή Μακε­δο­νία θα κυμαν­θεί από 12 έως 29 βαθ­μούς, στην υπό­λοι­πη Μακε­δο­νία και τη Θρά­κη από 18 έως 32, στα δυτι­κά ηπει­ρω­τι­κά από 21 έως 34, στα υπό­λοι­πα ηπει­ρω­τι­κά από 18 έως 33, στα νησιά του Ιονί­ου από 22 έως 30, στα νησιά του Ανα­το­λι­κού Αιγαί­ου από 20 έως 32, στα νησιά του υπο­λοί­που Αιγαί­ου από 21 έως 29 και στη Κρή­τη από 18 έως 29 και τοπι­κά στη Νότια Κρή­τη έως 31 με 32 βαθ­μούς.

Οι άνε­μοι στο Βόρειο, Κεντρι­κό και Νοτιο­δυ­τι­κό Αιγαίο θα πνέ­ουν από βόρειες διευ­θύν­σεις 4 έως 6 και τοπι­κά 7 μπο­φόρ, ενώ στο Νοτιο­α­να­το­λι­κό Αιγαίο θα πνέ­ουν από δυτι­κές και βορειο­δυ­τι­κές διευ­θύν­σεις 4 έως 6 μπο­φόρ. Στο Ιόνιο οι άνε­μοι θα πνέ­ουν από μετα­βαλ­λό­με­νες διευ­θύν­σεις έως 3 και τοπι­κά έως 4 μπο­φόρ, όμως το μεση­μέ­ρι και από­γευ­μα θα γίνουν βορειο­δυ­τι­κοί 2 έως 4 και τοπι­κά έως 5 μπο­φόρ.

Στην Αττι­κή ανα­μέ­νο­νται αραιές νεφώ­σεις κατά περιό­δους. Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν από βόρειες διευ­θύν­σεις 3 έως 5 και τοπι­κά από το πρωί έως το από­γευ­μα έως 6 με 7 μπο­φόρ. Η θερ­μο­κρα­σία στο κέντρο των Αθη­νών θα κυμαν­θεί από 23 έως 31 βαθ­μούς.

Στη Θεσ­σα­λο­νί­κη ανα­μέ­νο­νται αραιές νεφώ­σεις που το μεση­μέ­ρι και από­γευ­μα θα είναι πυκνό­τε­ρες. Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν από ανα­το­λι­κές διευ­θύν­σεις έως 3 μπο­φόρ, όμως το μεση­μέ­ρι και από­γευ­μα θα στρα­φούν σε νότιους 2 έως 4 μπο­φόρ. Η θερ­μο­κρα­σία στο κέντρο της πόλης θα κυμαν­θεί από 23 έως 29 βαθ­μούς.

 

Πηγή www.in.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων