Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Αίθριος θα είναι ο και­ρός την Τετάρ­τη στις περισ­σό­τε­ρες περιο­χές της χώρας με τις θερ­μο­κρα­σί­ες να παρα­μέ­νουν σε υψη­λά για την επο­χή επί­πε­δα.

Οι άνε­μοι θα πνέ­ουν από δυτι­κές διευ­θύν­σεις 4 με 5 και στα νότια πελά­γη τοπι­κά 6 μπο­φόρ που βαθ­μιαία από τα βόρεια θα στρα­φούν σε βόρειους βορειο­α­να­το­λι­κούς και θα εξα­σθε­νή­σουν.

Μακεδονία, Θράκη

Και­ρός: Λίγες νεφώ­σεις κατά τόπους αυξη­μέ­νες κυρί­ως σε κεντρι­κή – ανα­το­λι­κή Μακε­δο­νία και Θρά­κη, όπου μετά το μεση­μέ­ρι θα σημειω­θούν τοπι­κές βρο­χές και από το βρά­δυ πρό­σκαι­ρες χιο­νο­πτώ­σεις στα ορει­νά. Ανε­μοι: Μετα­βλη­τοί 3 με 4 μπο­φόρ και στα ανα­το­λι­κά από ανα­το­λι­κές διευ­θύν­σεις με την ίδια έντα­ση. Θερ­μο­κρα­σία: Από 04 έως 15 βαθ­μούς Κελ­σί­ου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Και­ρός: Λίγες νεφώ­σεις κατά τόπους παρο­δι­κά αυξη­μέ­νες με πιθα­νό­τη­τα βρο­χής στα ορει­νά της Ηπεί­ρου και της Δυτι­κής Στε­ρε­άς. Ανε­μοι: Δυτι­κοί βορειο­δυ­τι­κοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 6 μπο­φόρ με βαθ­μιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθ­μούς Κελ­σί­ου. Στην Ήπει­ρο τοπι­κά 3 με 5 βαθ­μούς χαμη­λό­τε­ρη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Και­ρός: Γενι­κά αίθριος. Από το μεση­μέ­ρι θα ανα­πτυ­χθούν τοπι­κές νεφώ­σεις κυρί­ως στα βόρεια, όπου υπάρ­χει πιθα­νό­τη­τα βροχής.Ανεμοι: Από βορειο­δυ­τι­κές διευ­θύν­σεις 3 με 5 και στα νότια 6 μπο­φόρ. Από το από­γευ­μα και από τα βόρεια βαθ­μιαία θα στρα­φούν σε βορειο­α­να­το­λι­κούς 3 με 5 μπο­φόρ. Θερ­μο­κρα­σία: Από 06 έως 19 βαθ­μούς Κελ­σί­ου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Και­ρός: Γενι­κά αίθριος με λίγες παρο­δι­κές νεφώ­σεις. Ανε­μοι: Από δυτι­κές διευ­θύν­σεις 4 με 5 και στα νότια τοπι­κά 6 μπο­φόρ με βαθ­μιαία εξα­σθέ­νη­ση. Το από­γευ­μα στις Κυκλά­δες θα στρα­φούν σε βόρειους μέχρι 4 μπο­φόρ. Θερ­μο­κρα­σία: Από 12 έως 18 βαθ­μούς Κελ­σί­ου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Και­ρός: Νεφώ­σεις τοπι­κά αυξη­μέ­νες με παρο­δι­κές βρο­χές. Ανε­μοι: Στα βόρεια βορειο­α­να­το­λι­κοί 3 με 5 μπο­φόρ και στα νότια νότιοι νοτιο­δυ­τι­κοί ασθε­νείς που από το από­γευ­μα θα στρα­φούν σε βορειο­δυ­τι­κούς 3 με 4 μπο­φόρ. Θερ­μο­κρα­σία: Από 11 έως 18 βαθ­μούς Κελ­σί­ου.

Αττική

Και­ρός: Γενι­κά αίθριος. Από το μεση­μέ­ρι θα ανα­πτυ­χθούν τοπι­κές νεφώ­σεις στα ανα­το­λι­κά και τα βόρεια. Aνε­μοι: Δυτι­κοί βορειο­δυ­τι­κοί 3 με 4 μπο­φόρ. Γρή­γο­ρα μετα­βλη­τοί με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 10 ως 19 βαθ­μούς Κελ­σί­ου.

Θεσσαλονίκη

Και­ρός: Αρχι­κά αίθριος. Βαθ­μιαία θα ανα­πτυ­χθούν τοπι­κές νεφώ­σεις. Ανε­μοι: Μετα­βλη­τοί 3 με 4 μπο­φόρ. Θερ­μο­κρα­σία: Από 04 έως 15 βαθ­μούς Κελ­σί­ου.

 

Πηγή www.in.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων