Συνα­γερ­μός έχει σημά­νει για μία μητέ­ρα δύο ανή­λι­κων δίδυ­μων κορι­τσιών που χάθη­κε μυστηριωδώς.

Η Ευαγ­γε­λία Σκό­δρα 46 χρό­νων αγνο­εί­ται από την Κυρια­κή 28 Ιου­λί­ου από την περιο­χή της Αγί­ας Παρα­σκευ­ής. Τα ίχνη της γυναί­κας χάνο­νται στις 10.35 το πρωί όταν έφυ­γε από κατά­στη­μα γαλα­κτο­κο­μι­κών στη λεω­φό­ρο Μεσο­γεί­ων 387. Χάθη­κε με το αυτο­κί­νη­τό της, ένα μπλε σκού­ρο Toyota Yaris, όπως ανα­φέ­ρει το anikolouli.gr.

Η αγω­νία των συγ­γε­νών της είναι μεγά­λη καθώς η Ευαγ­γε­λία δεν αντι­με­τω­πί­ζει προ­βλή­μα­τα υγεί­ας ενώ το κινη­τό της παρα­μέ­νει κλει­στό από εκεί­νη την ώρα.

Η έρευ­να στα εφη­με­ρεύ­ο­ντα νοσο­κο­μεία αλλά και στην Τρο­χαία για τον φόβο κάποιου ατυ­χή­μα­τος, είναι μέχρι στιγ­μής, αρνητική.

Η αδελ­φή της γεμά­τη αγω­νία απευ­θύ­νει δρα­μα­τι­κή έκκλη­ση μέσω του «Τού­νελ», όποιος έχει κάποια πλη­ρο­φο­ρία για την αγνο­ού­με­νη ή το αυτο­κί­νη­τό της, να επι­κοι­νω­νή­σει με την εκπο­μπή ή με το Τμή­μα Ασφα­λεί­ας Αγί­ας Παρασκευής.

Έχει ύψος περί­που 1.65 και όταν χάθη­κε φορού­σε μαύ­ρο παντε­λό­νι και μαύ­ρη μπλούζα.