- Διαφήμιση -

Λαβράκι στο τελωνείο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» ‑Τεράστιο ποσό χρημάτων σε χειραποσκευή [εικόνα]

Μια αποσκευή που περιείχε πακτωλό χρημάτων μετέφερε ένας Ρώσος υπήκοος ο οποίος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το περι­στα­τι­κό σημειώ­θη­κε το πρωί της Παρα­σκευ­ής, όταν στε­λέ­χη του τελω­νεί­ου του «Ελ. Βενι­ζέ­λος» θεώ­ρη­σαν ύπο­πτο έναν επι­βά­τη που μόλις είχε φτά­σει με πτή­ση από τη Ρωσία.

Οι τελω­νεια­κοί ζήτη­σαν να ψάξουν τη χει­ρα­πο­σκευή που είχε μαζί του στο αερο­σκά­φος και όταν την άνοι­ξαν έμει­ναν με τα… στό­μα­τα ανοιχτά.

Διε­ρευ­νά­ται η προ­έ­λευ­ση και ο προ­ο­ρι­σμός των χρημάτων
Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο ταξι­διω­τι­κός σάκος περιεί­χε 800.000 αμε­ρι­κα­νι­κά δολά­ρια σε μετρη­τά, δίχως τα χρή­μα­τα, φυσι­κά, να είχαν ποτέ δηλωθεί!

Ο Ρώσος συνε­λή­φθη και τέθη­κε υπό κρά­τη­ση, ενώ σε βάρος του διε­νερ­γεί­ται έρευ­να προ­κει­μέ­νου να δια­πι­στω­θεί τόσο η προ­έ­λευ­ση όσο και ο προ­ο­ρι­σμός των χρημάτων.

Ο πακτω­λός χρη­μά­των με τα οποία «τσά­κω­σαν» τον Ρώσο υπήκοο /

 

Κατά τις ίδιες πηγές, οι ελλη­νι­κές Αρχές είχαν πλη­ρο­φο­ρί­ες για τον συγκε­κρι­μέ­νο επι­βά­τη και ο έλεγ­χος ήταν κάθε άλλο παρά… τυχαίος.

 

Πηγή www.iefimerida.gr

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.