Απολογείται σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για την «μαφία των φυλακών»

Στον ανακριτή και ο δεύτερος δικηγόρος ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση

Εξη­γή­σεις ενώ­πιον του ανα­κρι­τή δίνει σήμε­ρα Μ. Δευ­τέ­ρα ο Αλέ­ξαν­δρος Λυκου­ρέ­ζος κατη­γο­ρού­με­νος για συμ­με­το­χή σε εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση και από­πει­ρα εκβί­α­σης στην υπό­θε­ση της «μαφί­ας των φυλα­κών».

Το κατώ­φλι του ανα­κρι­τή θα περά­σει και ο δεύ­τε­ρος γνω­στός δικη­γό­ρος, επί­σης, κατη­γο­ρού­με­νος στην υπό­θε­ση. Οι δυο ποι­νι­κο­λό­γοι πέρα­σαν ολό­κλη­ρο το σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο, στην ΓΑΔΑ όπου κρα­τού­νταν, σε συνερ­γα­σία με τους συνη­γό­ρους τους προ­ε­τοί­μα­σαν τις απο­λο­γί­ες τους στις οποί­ες ανα­μέ­νε­ται να αρνη­θούν τις κατη­γο­ρί­ες που τους αποδίδονται.

Τις θέσεις τους θα ανα­πτύ­ξουν οι δυο κατη­γο­ρού­με­νοι σε πολυ­σέ­λι­δα υπο­μνή­μα­τα στα οποία θα επι­χει­ρή­σουν να απο­δο­μή­σουν το κατη­γο­ρη­τή­ριο που τους εμφα­νί­ζει ως μέλη της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης από το 2014.

Άλλω­στε, ο Αλέ­ξαν­δρος Λυκου­ρέ­ζος στο άκου­σμα του κατη­γο­ρη­τη­ρί­ου την περα­σμέ­νη Παρα­σκευή έδω­σε το στίγ­μα του σχο­λιά­ζο­ντας: «Εγώ και ο Θοδω­ρής μέλη εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης από το 2014. Αν είναι δυνατόν!»

Επί­σης, οι κατη­γο­ρού­με­νοι στις απο­λο­γί­ες του  θα αντι­κρού­σουν και το σκέ­λος της κατη­γο­ρί­ας που αφο­ρά στην από­πει­ρα εκβί­α­σης σε βάρος του Αρι­στεί­δη Φλώ­ρου που αφο­ρά τα χρή­μα­τα που φέρο­νται να ζήτη­σαν για να κλεί­σει η υπό­θε­ση της από­πει­ρας ανθρω­πο­κτο­νί­ας του προ­φυ­λα­κι­σμέ­νου, πλέ­ον, συνα­δέλ­φου τους για την οποία έχει κατα­δι­κα­στεί ως ηθι­κός αυτουρ­γός ο επιχειρηματίας.

Επι­πλέ­ον, θα κλη­θούν να απα­ντή­σουν και στις διευ­κρι­νι­στι­κές ερω­τή­σεις του ειδι­κού εφέ­τη ανα­κρι­τή ο οποί­ος στη συνέ­χεια μαζί με τον αρμό­διο εισαγ­γε­λέα θα απο­φα­σί­σουν για την περαι­τέ­ρω ποι­νι­κή μετα­χεί­ρι­ση των δυο δικη­γό­ρων δηλα­δή για την προ­φυ­λά­κι­ση τους ή όχι.

 

Πηγή www.news.gr

- Δια­φή­μι­ση -

- Δια­φή­μι­ση -

- Διαφήμιση -

- Δια­φή­μι­ση -

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.