Αγρια επεισόδια στα Εξάρχεια – Τραυματισμοί και προσαγωγές

Επεισόδια με χρήση βομβών μολότοφ και δακρυγόνων ξέσπασαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στα Εξάρχεια ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικούς των ΜΑΤ, τα οποία προχώρησαν σε επτά προσαγωγές.

Επει­σό­δια με χρή­ση βομ­βών μολό­τοφ και δακρυ­γό­νων ξέσπα­σαν τα μεσά­νυ­χτα της Πέμ­πτης στα Εξάρ­χεια ανά­με­σα σε κου­κου­λο­φό­ρους και αστυ­νο­μι­κούς των ΜΑΤ, τα οποία προ­χώ­ρη­σαν σε επτά προ­σα­γω­γές.

Οι επι­θέ­σεις των κου­κου­λο­φό­ρων ξεκί­νη­σαν περί­που μισή ώρα πριν τα μεσά­νυ­χτα της Πέμ­πτης στη δια­σταύ­ρω­ση της Σπυ­ρί­δω­νος Τρι­κού­πη με την Τοσί­τσα, όπου σταθ­μεύ­ουν αστυ­νο­μι­κές δυνά­μεις.

Στον χώρο της κατάληψης

Οι άντρες των ΜΑ Τ απά­ντη­σαν κάνο­ντας χρή­ση δακρυ­γό­νων, με απο­τέ­λε­σμα να γενι­κευ­τούν τα επει­σό­δια και να επε­κτα­θούν στους γύρω δρό­μους.

Υπάρ­χουν ανα­φο­ρές για χρή­ση δακρυ­γό­νων από τις δυνά­μεις των ΜΑΤ μέσα στον χώρο του Βοξ, που τελεί υπό κατά­λη­ψη, και για τον τραυ­μα­τι­σμό του­λά­χι­στον ενός ατό­μου το οποίο μετα­φέρ­θη­κε στο νοσο­κο­μείο.

Η αστυ­νο­μία προ­χώ­ρη­σε συνο­λι­κά σε επτά προ­σα­γω­γές και ο κύκλος των επει­σο­δί­ων ολο­κλη­ρώ­θη­κε περί­που μισή ώρα μετά τα μεσά­νυ­χτα.

 

Πηγή www.in.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Σημείωση πριν τη φόρμα σχολίων

Σημείωση μετά ΄τη φόρμα σχολίων